суббота, 1 октября 2016 г.

З Днем вчителя!







День учителя – це саме той день, коли учні з відкритою душею вітають своїх наставників, дякуючи за знання та терпіння, доброту та розуміння. 30 вересня в актовій залі нашої школи відбувся концерт. Цікава святкова програма супроводжувалася віршами, піснями, сценками зі шкільного життя.
Напевне, жодна відзнака не зможе повністю винагородити педагогів за їх копітку, наполегливу, часто нервову роботу, за безсонні ночі над учнівськими зошитами, за прагнення посіяти добро у дитячих серцях. Тим не менше визнання заслуг та досягнутих успіхів – це завжди приємно. Педагоги були нагороджені Міністерськими грамотами, подяками Мелітопольського відділу освіти та грамотами Департаменту освіти Запорізької облдержадміністрації.

Урочистості, присвячені Дню вчителя, пролетіли як одна мить. Педагоги виходили зі школи з усмішками на вустах, з квітами в руках і щасливі від того, що їх люблять, поважають, бо вони сіють в душі своїх учнів зерна мудрості, любові й доброти, які рясно проростають і дають хороші плоди.




  27 вересня 2016 року у Запорізькій обласній філармонії відбувся урочистий захід, присвячений професійному святу – Дню працівників освіти.




   За доброю традицією на святі відбулося вручення обласної щорічної педагогічної премії 35 кращим освітянам Запорізької області.

   За рішенням обласної конкурсної комісії лауреатом обласної щорічної педагогічної премії 2016 року від Мелітопольського району визна но Левадну Вікторію Олександрівну.

Комментариев нет:

Отправить комментарий